Saturday, April 23, 2016

NAK BAIK PULIH TELEKUNG?

Mungkin anda ada banyak telekung yang masih baik dan cantik. Sayangkan orang hadiah kat kita tapi di biarkan tersadai sebab mukanya besar, muka telekung dan kembang, dah longgar. So kami nak bantu anda baik pulih telekung tersebut.
muka asal kecik saiz s


 kita besarkan dan tukar kepada telekung smocking

BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAMI
0192883235

WHATSAPP KAMI 0192883235



Tuesday, March 15, 2016

LUPA LAH PULAK

Hampir terlupa yang akak masih ada blog nie..tulah suka suki buat blog sampai terlupalah pulak. tak pa kita akan memulakan operasi kita kembali. Moga dapat dimanafaatkan sepenuhnya.

InsyaAllah.


Thursday, August 13, 2015

SI MUTIARA - SELAMAT DATANG CINTA

 SET IBU N ANAK - RM20.00
 SET COUPLE - RM20.00
SET COUPLE 2 - RM20.00
SET BUTANG BAJU MELAYU
RM20.00

Raya memang dah selesai tetapi kalau pasal melaram wanita tak kira musim sebab itu sepanjang tahun sale.
Mutiara permata terpendam yang tersorok di dalam perut laut, kejadian mutiara sangat unik. Mutiara asli memakan masa puluhan tahun. Mutiara didik dapat di tuai lebih singkat lagi.

Kelebihan mutiara kerana ia tidak akan lapuk di telan zaman. Tambahan pula mutiara ini mampu dimiliki oleh semua golongan. Kerana ia ada gred kepada yang berkemampuan mereka akan cari mutiara MIKIMOTO yang biasa-biasa macam kita mutiara air masin sabah pun dan mengancam giler. Selalu kalau mutiara sabah cari kat pasar phillipine atau pun cari kat Jamilah.

my favourite gelang mutiara dan keronsang, rantai mutiara tak suka sebab saya pakai tudung labuh tak boleh nak tayang atau melaram. Biasalah orang perempuan mesti pikir nak comel sahaha. Now kita ada pulak pin tudung comel2 dengan harga RM10.00 SAHAJA. Sekarang kan musim shawl di serikan dengan keronsang kan cantik


 A - Mutira beras pinkish - RM10.00
B - mutiara beras putih - RM10.00

(kiri) mutiara hitam - RM10.00
 (tengah dan kanan) pin tudung tapak sulaiman - white pearl - rm10.00






Wednesday, July 29, 2015

SALAM AIDILFITRI

SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN

Lamanya tak update kat blog nie kesian dia aku abaikan. Untuk refresh balik akak nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SEMUA.

Terutama kepada my customer semua ya..miss u olls. Kami akan kembalik ke medan ini maybe kita wujudkan khas untuk MUTIARA pulak di sini. supaya tak serabut dengan page yang lain.

Tapi penat sikitlah bila bukak banyak page ni. Macam orang lelaki kahwin banyak sana-sini nak jaga dan kejar.




Wednesday, March 4, 2015

TELEKUNG MUKA CANTIK

Saya ada masalah rambut atau anak-anak rambut yang suka keluar kat tepi-tepi masa pakai telekung. Nak solat saya kena cari anak tudung atau tuala kecik untuk cover rambut tu biar tak berjurai-jurai. Bila saya dapat telekung muka cantik nie masalah rambut atau anak rambut tu pun selesai. Saya puas hati dengan jahitan mukannya jadi sekarang saya nak keseronokan memakai telekung nie dengan anda. LETS TRY SATU tak rugi punya ramai yang puas hati..saya jual telekung cotton dan lycra pilih mana yang anda suka.

Tuesday, February 24, 2015

TSHIRT MUSLIMAH MELETOPS - LETOPS

Koleksi terbaru kami yang sangat meletop, sikit jer lagi yang tinggal kat dalam lemari. Fabrik cotton yang selesa, dengan design yang berkelainan. Apa yang meletop harganya yang sangat-sangat meletops.
RM39.00 SAHAJA.
PENCINTA PINK
Klik kat sini ya ada banyak lagi.


TUDUNG XXL MELETOP

HARGA MEMANG MELETOP 
RM15.00 SAHAJA
BERLAPIK DAGU, CORAK DAN JENIS KAIN PUN COMEL JUGAK
TETAPI INI UNTUK SAIZ MUKA KECIL HINGGA MEDIUM SAHAJA. ADA BANYAK LAGI KLIK LAH LINK KAT BAWAH NI.
http://designmusleema.com/
#tudungxxlmeletop
#tudung lapik dagu printed

BORANG PESANAN/PERTANYAAN/ORDER FORM

Name:
Email Address:
ADDRESS
CONTACT NO

ACCOUNT NO. MAYBANK 164098002482

ITEM TUDUNG/SCARVES
KAIN ELA/FABRICS
AKSESORI/ACCESSORIS
ITEM CODE/QUANTITY

Put a website form like this on your site.